Juan Xavier – o noua piesa de pe albumul produs de George Hora

Juan Xavier este un nume fresh aparut in muzica romaneasca, dar foarte cunoscut in Spania. Ionut Botea, alias Juan Xavier s-a stabilit in Spania la varsta de 22 de ani unde si-a perfectionat talentul muzical, pe care spune Juan, l-a mostenit de la mama sa.

La editia din 2010 a Eurovisionului, Juan Xavier a inscris piesa A quien amas, care s-a clasat in semifinala concursului. Textul piesei ii apartine, si debordeaza de romantism. Povestea descrie o iubire neimplinita, sentiment cu care majoritatea dintre noi ne putem identifica.

George Hora a semnat productia pieselor lui Juan Xavier inca din 2008, chiar daca acestea au fost lansate doar in Spania. Talentatul artist a revenit in Romania in 2011, a inceput sa lucreze la noul album impreuna cu George iar in urma cu doua luni a lansat prima piesa de pe album, Se fue el amor (A disparut dragostea) in colaborare cu Kamelia. Pe Juan Xavier il gasesti la pagina: http://www.facebook.com/juanxavierro

Tu ai iubit pe cineva care iubea un altul/ alta ? Atunci apasa play:

DOWNLOAD AICI

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp