Inna premiata @ Balkan Music Awards pentru “Worldwide Breakthrough”

Balkan Music Awards sunt cele mai importante premii muzicale ce se acorda artistilor din zona balcanica. Pe langa cele 16 categorii, unde premiile se ofera in urma voturilor publicului, nominalizarile vi le-am prezentat aici, sunt si categorii unde distinctiile sunt oferite de un juriu de specialitate.
Inna este prima artista premiata la editia din acesta an a Balkan Music Awards, la categoria “Worldwide Breakthrough”.
Echipa Balkanika Music Television a declarat “Acest premiu este acordat in semn de recunoastere a eforturilor exeptionale ale artistilor si echipelor lor, precum si pentru a motiva artistii sa tinteasca dincolo de granitele Balcanilor”.

Inna isi va primi premiul in cadrul ceremoniei de decernare ce va avea loc pe 4 iunie la Sofia, unde isi va incanta fanii cu prezenta si show-ul ei hot:). Dupa ce i s-a acordat “European Border Breakers’ Award (EBBA)”, iata ca Innei ii este recunoascut, inca o data, meritul de a reusi sa “sparga” barierele teritoriale cu muzica ei si a deveni cunoscuta worldwide.

In plus, Inna este nominalizata si la categoriile: “Best Song in the Balkans from Romania for 2010” si“Best Female Artist in the Balkans for 2010“. Va puteti sustine favoritii aici, pana pe data de 8 Aprilie, numarul de voturi fiind nelimitat. Ce artisti romani credeti ca vor mai castiga la Balkan Music Awards 2011?

Sursa: divercitycafe.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp