INNA pe coperta ELLE Bulgaria

INNA este protagonista ELLE Bulgaria si, mai mult, cover girl pentru noul numar de iulie. O performanta deosebita pentru tanara artista, dar deloc de mirare, daca stam si ne gandim ca Inna este mai apreciata peste hotare decat in Romania.

De ce o performanta? Pentru ca reviste de talia ELLE, chiar si Bulgaria, nu accepta orice vedeta pe coperta, mai ales cantarete, fiind vorba despre politici editoriale stabilite la nivel international. Astfel incat, aparitia Innei pe coperta revistei ELLE Bulgaria, insotita de un pictorial destul de stufos, ma face pe mine, editor de moda, mandra de tanara artista romanca.

Dar aceasta nu este prima coperta punctata de Inna. Dupa FHM Romania am avut si FHM Rusia, dar si Forbes Romania, material in care vorbea despre succesul ca artist international.
In septembrie anul trecut, Inna a aparut si in prima revista pentru femei, TABU, numar special care a venit in format landscape, cu un pictorial de moda foarte complex si reusit.

Lucrand intotdeuna cu aceeasi echipa: fotograf Edward Aninaru, stilizare Maria Andrei, Inna arata superb intr-o rochie albastru marin usor drapata peste formele sale.

Pana cand vom avea tot pictorialul, revedeti noua varianta a single-ului Club Rocker, relansarea feat. Flo Rida.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp