Inna – Live @ Garajul Europa FM (video, recenzie)

Seria concertelor speciale din garajul Europa FM a continuat aseara cu un recital sustinut de INNA. Cantareata care a devenit in ultimii ani cel mai popular artist roman din lume, a facut un show live acompaniata de prietenii sai de la The Marker.
Prima piesa din concert a fost Oare – de altfel, este prima si singura ei piesa in romana. A urmat o interventie despre cum a trecut de la pop la dance si apoi a inceput cover-ul dupa Adele pentru Someone like You. Publicul, desi nu era numar foarte mare pentru ca nu e un loc pentru concerte, a reactionat foarte bine. Mai jos aveti filmarea postata pe contul de YouTube al Innei cu un medley din cateva piese.

Inna a continuat cu Grenade a lui Bruno Mars iar dupa a fost un moment publicitar: s-a vorbit de Nexus si de un pachet nou de sunete printre care este si un sequencer dupa piesa Hot. Un alt lucru interesant pe care l-am aflat ar fi faptul ca Hot a fost lansata la Request 629, la Vibe FM (Vibe, Radio 21 si Europa FM fac parte din acelasi trust media).

Cantareata a glumit cu faptul ca prima data cand a auzit Hot la Play & Win in studio a zis ca ea nu va canta “Fly like you…” insa baietii au convins-o sa aiba incredere in ei si iata ca a devenit hit international.

Showul a continuat cu Amazing si Sun is up dupa care am auzit niste experiente pe care le-a avut in concerte. Intre timp, baietii de la The Marker au fost intrebati cum este Inna iar raspunsul lor a fost “foarte cool”. Cool, nu?

A urmat Sa nu-mi iei niciodata dragostea – cover dupa Holograf – a gresit putin cuvintele dar a trecut toata lumea cu vederea mai ales ca dupa ce a terminat si-a cerut scuze ca s-a incurcat. Inna a declarat ca isi doreste sa il intalneasca pe Dan Bitman, este solistul ei preferat.

The Marker – If you didn’t love me in interpretarea Innei – piesa care a castigat Cerbul de Argint. Baietii au anuntat ca in curand urmeaza ceva foarte tare din partea lor si ar trebui sa intram pe siteul lor in curand.

Recitalul s-a incheiat cu cel mai nou single, Club rocker – a fost prima data cand l-a cantat in varianta unplugged si toata lumea a aplaudat-o. Dupa concert au sarit toti pe ea pentru poze.

Ca si alte concerte din garajul Europa FM, cel sustinut de Inna a fost un succes. In curand veti auzi si albumul I Am The Club Rocker care va fi lansat in toata Europa, simultan.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp