Inna – Live @ Balkan Music Awards 2011

Inna a fost prezenta sambata, 4 iunie, la Balkan Music Awards 2011, cele mai importante premii muzicale din zona balcanica. Artista a plecat acasa cu 3 trofee si s-a facut remarcata pe covorul rosu printr-o vestimentatie interesanta.
Pe covorul rosu, Inna a purtat o rochie facuta special pentru acest eveniment, in semn de multumire pentru fanii ei. Astfel, au fost imprimate pozele fanilor care s-au facut remarcati pe pagina sa de Facebook. Tinuta a fost accesorizata cu un colier si o bratara in forma butonului “Like“.

Inna a fost artistul serii plecand acasa cu trei premii: “Cea mai buna piesa din Romania” pentru Sun is Up, “Cea mai buna interpreta din Balcani” si un premiu special pentru contributia sa la succesul muzicii balcanice.

Saptamana trecuta, artista a lansat noul sau single, Club Rocker care a depasit deja un milion de vizualizari pe YouTube. Inainte de asta v-am prezentat poze de la filmarile videoclipului regizat de Alex Herron.

O alta noutate legata de Inna este faptul ca albumul Hot a fost lansat in Marea Britanie, acesta aflandu-se deja pe pozitia 24 in clasamentul iTunes. Saptamana aceasta este programata o vizita de promovare a albumului.

Mai jos aveti inregistrarile showului de la Balkan Music Awards. Inna a cantat Amazing, Sun is Up si Club Rocker.

INNA – Amazing @ Balkan Music Awards 2011:

INNA – Sun is UP (Live @ Balkan Music Awards 2011):

Inna – Club Rocker – Live – Balkan Music Awards 2011:
Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp