Inceputul vi-l povestim noi, restul… urmeaza sa traim impreuna!!!

Giovanny robert pufulete
Ca sa stiti de la inceput despre cine este vorba in poveste…hai sa facem cunostinta!
Aici, iarasi printre voi, se prezinta cu capul sus, Giovanny, Robert, Razvan, Pufulete si nelipsitul Brekanu! Cunoscatorii stiu, cei care nu au auzit de noi, afla acum! Noi suntem cei care au dat viata postului Radio Boss.

Pentru prima oara, Radio Boss, a aparut in fm-ul Bucurestean, in vara anului 2000. Totul a pornit de la hobby-ul nostru, muzica! Vroiam si noi sa fim “pirati”, dar nu pe mare ci in ” Oceanul FM” ! Cu multe idei si porniti pe fapte mari, ne-am apucat de treaba!

Ne-am interesat pe la diferite posturi de radio pirat, cum putem intra in posesia unui emitator radio fm. Intr-un final toti ne-au indrumat spre un anume tip Bogdan pe care l-am contactat imediat.Doar nu era sa asteptam sa imbatranim! Am cumparat un emitator de la el cu o putere de 150 de watti la suma de 8.500.000 ( lei vechi) si imediat ce am ajuns acasa, nerabdatori, l-am si montat. Cu antena-n geam, si cu inima in dinti am dat start actiunii noastre. Foarte bine dotati, aparatura noastra de inceput a fost o combina Sony, un player portabil Domotec si bineinteles un mixer construit de Giovanny dintr-un placaj, care, trebuie sa recunoastem, ca arata precum o conserva cu butoane ..:)))) Incredibil de nerabdatori, am incercat sa facem un program cu ascultatori in direct. Cum era de asteptat, nu a sunat nimeni! Deja mintea noastra incepuse sa alerge in toate directiile, in cautarea unei solutii! Toata lumea stie ca ” cine cauta gaseste!” asa si noi : prima idee care ne-a trecut prin minte a fost sa oferim un cd cadou primului ascultator care va intra in direct cu noi. In mai putin de zece secunde a sunat un ascultator si daca memoria nu ne joaca feste, numele acestuia era Vali (din Titan).La cateva minute dupa acest ascultator a sunat un tip pe nume Liviu care ne asculta dintr-un cartier apropiat si ne-a atentionat ca avem armonici pe toate frecventele. El ne-a propus sa ne ajute tinand cont de faptul ca detinuse si el un post de radio pirat.Normal, am acceptat ajutorul lui, ca doar noi eram novici in ale radioului. A doua zi a venit la asazisul studio al nostru cu un aparat de masura si o sonda. Dupa multe minute de asteptat, ne-a dat verdictul: TEAPA! Acel emitator de 150 de watti pe care noi il cumparaseram, era de fapt de 15 watti. Acelasi Liviu s-a oferit sa ne construiasca, personal, un emitator de 100 de watti. Emitatorul a fost facut destul de repede si pus in functiune, dar, de data aceasta cu antena pe bloc ..:))))) ca doar crescusem si noi, nu??? Cu acest emitator am emis pana in anul 2003.

In ciuda faptului ca eram bruiati de foarte multe posturi de radio, Giovanny a decis sa marim puterea emitatorului si sa gasim un electronist mai bun. Imediat am cunoscut o persoana pe nume Costin.
Acest Costin ne-a oferit mai multe variante, intr-un final am cumparat de la el un emitator de 150 de watti reali cu sinteza si codor stereo la suma de 500$$.Cu acest emitator treaba a mers foarte bine,acopeream aproape tot Bucurestiul si un pic din imprejurimi.Fapt dovedit de multitudinea ascultatorilor care intrau in direct cu noi, din diverse cartiere ale Bucurestiului, sau chiar din afara acestuia. Din momentul acela Radio Boss a devenit foarte cunoscut si poate chiar iubit de multi ascultatori. Dar cum omul fara dusmani este precum banca fara bani, tot asa, Radio Boss si-a castigat si invidia unor alti “colegi de breasla” care au inceput sa ne bruieze.

Mereu ne-am dorit sa ne multumim ascultatorii, ceea ce am facut, am facut in primul rand pentru ca voi, cei care ne ascultati, sa nu fiti dezamagiti, astfel, vazand ca 150 de watti sunt prea putini pentru a rezista printre piratii din fm-ul Bucurestean, ne-am decis sa marim puterea emitatorului la 350 de watti. Zis si facut, lucru care ne-a costat 1000$$. Noul emitator era dotat cu RDS, Sinteza,Codor Stereo si Compresie Spectrala(sunet). Giovanny a dotat studioul cu aparatura profesionala (masa de mixaj-Pioneer DJM 3000 & S100, mixer sunet Behringer MX3242X, processor de sunet Behringer, microfon B2 si doua calcuratoare).

Nu va spunem astea ca sa ne laudam, ci ca sa va demonstram ca am incercat sa va oferim tot ce a stat in puterea noastra sa fiti pe deplin satisfacuti!!!

De atunci totul s-a schimbat. In mai putin de cateva luni, calitatea aparaturii si-a spus cuvantul prin faptul ca Radio Boss a devenit no.1 in fm-ul Bucurestean ca pirat, pana in anul 2004 cand Radio Boss s-a retras din FM.

Tinem sa infirmam zvonurile conform carora, Radio Boss ar fi fost ridicat de CNA. Ne-am retras de buna voie si nesiliti de nimeni, datorita faptului ca hobby-ul nostru ne-a costat foarte mult, iar in calitate de ” pirat” riscam sa pierdem toata investitia! Am fost suficient de ” intelepti” cat sa stim cand sa renuntam!
Pentru cei care nu ne cunosc, iata cateva informatii despre noi :
NUME: Radio Boss
FRECVENTA:103,6 Mhz
ANIMATORI: Giovanny, Robert si Pufulete
TEHNIC: Razvan Constantinescu


razvan Brekanu
MASCOTA: Breckanu (este cel care, de fiecare data stia cum sa ne ridice moralul, cum sa ne scoata din butoiul cu melancolie inainte sa ne inecam, sa ne inveseleasca cand eram suparati, sa creeze atmosfera placuta, si cu ” perlele” lui nelipsite sa ne faca sa uitam de probleme)
GREU DE CREZUT, DAR TOTUSI…..ADEVARAT :
Imaginati-va cum Giovanny impreuna cu Robert se aflau pe bloc, la ora unu seara, in Decembrie, incercand sa schimbe antena de emisie!In brava lor incercare, Giovanny, cat era de lung, a ramas agatat de antena colectiva, vazand sub ochi numai si numai marea distanta de la terasa blocului si……parterul blocului, pentru ca…la naiba….antena se indoise in exteriorul acestuia si……. nu ramasese decat sa strige disperat la Robert dupa ajutor .:)))))). In minutele urmatoare, Robert, intruchiparea perfecta a lui Mister Muscolo din reclame, tragea de antena inspre bloc pentru a-l ajuta pe Giovanny sa coboare de acolo. Din fericire, nu s-a intamplat nimic grav.
Cu alta ocazie, Giovanny, Robert, Breckanu si Pufulete, cei patru care au speriat Vestul, s-au gandit sa urce pe bloc pentru a inalta o antena de zece metri.Ce-i in gusa si-n capusa, asa ca baietii nostrii s-au apucat de treaba! Toate bune si frumoase pana in momentul cand una dintre sfori s-a rupt iar pilonul a aterizat in capul lui Robert! Va dati seama ce simpatic era Robert? I se invarteau ochii in cap, se uita la noi prin noi, iar noi, incremeniti de spaima, nu stiam ce sa facem mai intai. Bineinteles ca in loc sa ajunga la servici, Robert a ajuns la spital..dar nu s-a suparat ca doar a avut motiv de chiul de la munca!!!
Am putea depana amintiri, la nesfarsit, dar asta numai daca vreti si voi sa le aflati! Prin urmare…la cererea voastra, va putem povesti in continuare!
Acum, in 2006, Radio Boss a revenit printre voi, de data aceasta online.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp