Hardwell – Encoded

Cand ma gandesc la faptul ca Hardwell are doar 23 de ani si deja are o ascensiune fulminanta catre societatea inalta a muzicii electronice, sunt si mai uimita de talentul sau. Dupa super piesa ”Zero 76” produsa alaturi de Tiesto, cu care isi incep seturile DJi si producatori precum Dash Berlin, tanarul olandez se pregateste sa mai dea o lovitura de gratiei scenei muzicii trance.

Arma sa? Noul single, ”Encoded”. Piesa a fost lansata la label-ul lui Hardwell, Revealed Recordings, si devine tot mai clar ca tanarul asta are nu doar talent, ci si inteligenta si daruirea necesare pentru a ajunge foarte departe. Poate va fi noul Tiesto, cine stie?

Asta e una dintre piesele care puncteaza momentul de maxima intensitate din setul unui DJ, piesa care-i face pe fani sa ridice mainile in aer si sa sara timp de minunte intregi la concerte. O imbinare perfecta de beat-uri puternice si synth-uri perfect cadentate. Hit? Eu as spune, cu mana pe inima, DA!!!

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp