HaHaHa Production prezinta: “Beautiful life” cu Sore si Mihai Ristea

Soré si Mihai Ristea - Beautiful life

Ea e Different. El are Sexy eyes. Impreuna formeaza Beautiful life, noul single pe care Soré si Mihai Ristea ni-l prezinta astazi.
Beautiful life este o melodie la care eu tin foarte mult, versurile sunt scrise de mine si imi doresc sa se bucure de un real succes. Mai mult decat atat, ma bucur ca interpretez aceasta piesa cu Mihai Ristea, un artist si un producator pe care il respect si il admir foarte mult, a marturisit Soré.
A fost mai mult decat placut sa lucrez alaturi de Soré, suntem prieteni buni si ne inspiram unul pe altul. Beautiful life este o piesa in care eu cred foarte mult si pe care sper sa o ascultati in cele mai frumoase momente, a spus Mihai Ristea.
“Beautiful life” este o piesa creata in studiourile HaHaHa Production si lansata in colaborare cu MediaPro Music, pentru care cei doi artisti au filmat si un videoclip fresh si plin de culoare.
In regia lui Iulian Moga, videoclipul reuseste sa transmita instant o stare de bine, spunand povestea a doi indragostiti surprinsi in ipostaze tandre – la o cina romantica, dar si costumati in super-eroi – Wonderwoman si Superman, respectiv in superstaruri – Gwen Stefani si Slash.

Sore pe Facebook: www.facebook.com/Soreofficial
Mihai Ristea pe Facebook: http://www.facebook.com/mihairistea

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp