Gwen Stefani a donat 1 milion de dolari pentru sinistratii din Japonia

Cantareata americana Gwen Stefani a donat 1 milion de dolari, miercuri, fundatiei de caritate Japan Earthquake-Tsunami Children in Emergency Fund, o filiala a celebrei organizatii Save the Children, implicata an eforturile umanitare din Japonia.
“Japonia a fost multi ani pentru mine o sursa de inspiratie, iar eu iubesc, apreciez si respect poporul japonez si cultura lui”, a declarat cantareata americana.

“Dezastrul din Japonia este mai mult decat tulburator si vreau sa fac tot ce pot pentru a-i ajuta. Nu as fi putut face un gest precum acesta daca nu as fi avut dragostea si sprijinul fanilor de acolo de-a lungul anilor”, a adaugat Gwen Stefani.

O editie limitata de tricouri din linia Harajuku Lovers, cu un design creat de Gwen Stefani, va fi disponibila online ancepand de saptamana viitoare pe site-ul www.nodoubt.com, iar toate ancasarile obtinute vor fi donate an favoarea sinistratilor din Japonia.

O licitatie an scopuri caritabile va avea loc an curand la Los Angeles, an timpul careia fanii vor putea licita pentru a urca pe scena alaturi de cantareata lor preferata.

Gwen Stefani a devenit celebra ca solista a trupei No Doubt, an 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numara “Just a Girl” si “Don’t Speak”. Primul ei album solo – lansat an 2004 si intitulat “Love. Angel. Music. Baby” – a devenit an scurt timp un material discografic de succes.

Cutremurul care a afectat nord-estul Japoniei, pe 11 martie, a fost cel mai puternic seism anregistrat vreodata an acest arhipelag, avand magnitudinea de 9 potrivit institutului american de geofizica (USGS). Seismul a provocat un tsunami si a fost urmat de replici puternice. Acest seism este al patrulea cel mai puternic din lume, din 1900 si pana an prezent.

Sursa: mediafax.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp