Ghici cu cine doarme Inna in turnee?

Inna, cea mai cunoscuta artista a momentului in Europa, nu uita de unde a plecat.
Si asta nu doar datorita modestiei ei, ci si pentru ca, pur si simplu, nu poate dormi fara perna ei de acasa. Pe numele ei real Alexandra Apostoleanu (25 de ani), Inna face in prezent ravagii in Europa si nu numai.
Romanca are fani in Orientul Apropiat, in Asia si chiar in statele Unite, si pentru ca nu vrea sa-i dezamageasca, interpreta isi petrece circa 300 de zile pe an departe de casa.
Reuseste sa faca fata cu brio oboselii, pentru ca are un mic truc: nu pleaca niciodata de acasa fara perna ei preferata.

De Paste va fi la Neptun, la parintii ei

Perna Innei este, probabil, cel mai ”plimbat” astfel de obiect din lume, pentru ca pe ea si-a odihnit capul artista, in sute de camere de hotel, pe majoritatea continentelor lumii.
Nu este un model deosebit, ci e o perna obisnuita, umpluta cu fulgi, pe care a primit-o cu multi ani in urma de la parintii ei.

Si cu toate ca in aceasta perioada are foarte multe cereri de concerte, Inna isi va intrerupe turneul, pentru a fi de Paste acasa, la Neptun, acolo unde locuiesc parintii ei.

”O sa-mi iau o mica pauza inaintea lansarii noului meu album, «I am The Club Rocker»”, ne-a declarat Inna.
Fanii din Romania nu au insa motive sa fie tristi. Pe 17 mai, romanca va sustine un superconcert de amploare la Arenele Romane din Bucuresti.

Sursa: libertatea.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp