Gerard Pique, despre relatia cu Shakira: ”Suntem fericiti impreuna”

Celebrul fotbalist spaniol Gerard Pique, fundasul echipei de fotbal FC Barcelona, a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu celebra cantareata columbiana Shakira, dezvaluind faptul ca sunt “foarte fericiti impreuna”.
“Pentru moment ea nu vrea sa arate decat ca suntem bine impreuna. Suntem foarte fericiti, asta-i tot”, a raspuns fotbalistul la o intrebare referitoare postarea de pe Twitter a Shakirei, in care cantareata a scris: “Traiasca Barca si traiasca numarul 3 (purtat de Pique)”.

Fotbalistul a explicat, intr-un interviu publicat de cotidianul catalan El Mundo Deportivo, ca maniera in care sarbatoreste golurile sale, cu bratele incrucisate, este un mesaj destinat cantaretei. “Persoana careia ii este adresat acest mesaj stie…”, a adaugat Pique.

Din pacate, relatia cu Shakira l-a adus pe Pique in atentia paparazzilor, ceea ce nu-i place foarte mult: “Asta este, trebuie sa te obisnuiesti sa fii urmarit pe strada”, a spus fotbalistul.

Sursa: libertatea.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp