George Hora – 28 de ani si o noua piesa SWAG !

Atat George Hora cat si Kamelia au o traditie mai speciala: in fiecare an de ziua lor lanseaza cate o noua piesa.
Luni 25 martie George a implinit 28 de ani si cateva sute de piesele produse, compuse sau interpretate. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la noi, George Hora a colaborat cu artisti precum Voltaj, Sistem, Kamelia, Dj Andi, Puya, Nane si lista poate continua.
De ziua lui, George a sarbatorit in mijlocul familiei si prietenilor, dar a respectat traditia lansarilor. Aseara pe canalul youtube Studio 66, a aparut o noua piesa Swag, ce scoate la iveala un nou stil abordat de George, mai incisiv, cu puternice influente dubstep-electro. Fanii sunt incantati de efectele robotice date de “talkbox” , George fiind singurul din Romania care foloseste acest instrument inedit, iar aprecierile si urarile de “la multi ani “ au acaparat peretele paginii de facebook http://www.fb.com/GeorgeHoraOfficial. Kamelia i-a facut multe urari fratelui ei printre care “Laaaaa muuuulti aaaaani George Hora! Esti cel mai tare frate din lume & te iube mult :* ”
La inceputul lunii George si Kamelia au lansat si prima lor piesa oficiala impreuna Ai aparut, dupa mai mult de un deceniu de colaborare.
Asculta aici noua piesa SWAG :

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp