Ferry Corsten – in studio cu tinerele talente + videoclip Brute

Intre doua gig-uri si o calatorie de cateva ore cu avionul pentru a ajunge in celalt capat al lumii pentru nu stiu ce mare eveniment, Ferry Corsten isi indreapta atentia catre tinerele talente.
Ferry Corsten l-a primit zilele trecute in studioul sau pe Yannan, un adolescent de 17 ani din Olanda care, prin intermediul fundatiei Make A Wish a reusit ca piesa lui, intitulata Happiness, sa fie remixata de Ferry Corsten. Si nu oricum, ci in fata lui, primind totodata sfaturi cheie privind productia muzicala, dar si despre viata aglomerata si frumoasa a unui dj de talie mondiala.

Ultimul episod din seria WKNDR de pe YouTube prezinta aceasta experienta unica a lui Yannan! Urmariti mai jos!

Yannan NoVoc nu vrea sa fie printre primele nume de pe scena, insa viseaza sa calatoreasca si sa puna muzica in toate colturile lumii.
Saptamanile trecute ati avut ocazia sa ascultati Brute, cea mai noua colaborare dintre Ferry Corsten si Armin van Buuren. Aceasta a fost lansata luni si a primit un videoclip care a fost filmat in cadrul mega-evenimentului Electronic Family Festival ce a fost transmis live de Radio 538 si pe AStateofTrance.com. Atunci, Ferry si Armin au mixat impreuna back to back.

Urmariti mai jos videoclipul pentru Brute!

E uimitor sa vezi ce pepiniera de dji este in Olanda: Afrojack, Tiesto, W&W, Armin sunt cativa dintre ei. Care sunt olandezii vostri favoriti?

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp