Eminem inscrie un nou record! “Recovery”: peste 1 milion de vanzari digitale!

Eminem se poate lauda cu nou record profesional – 1 milion de vanzari digitale ale albumului “Recovery”.
Eminem este primul artist din istorie care a depasit, cu albumul “Recovery”, pragul de 1 milion de downloaduri legale si achitate 🙂 Ce ziceti de asta?!
Lansat in 2010, capodopera lui Eminem, “Recovery”, a urcat rapid in chart-uri, a fost premiata cu un Grammy si acum intra in istorie ca fiind primul album vandut in peste 1 milion de unitati digitale.

In plus, noul sau album “Hell: The Sequel“, lansat sub proiectul Bad Meets Evil alaturi de Royce Da 5’9, a debutat pe primul loc in topul vanzarilor Billboard. Inca un record serios, Eminem este acum singurul artist din istorie care a inscris doua varfuri de top in doar 12 luni. Vezi aici videoclipul piesei Bad Meets Evil – Fast Lane!

De notat ca Eminem se mai lauda cu un record in online, artistul are pe Facebook aproape 43 de milioane de fani, cel mai mare numar de fani din istoria celebrei retele de socializare.

Ce pot sa spun, Slim isi face treaba bine si se preocupa cu o pasiune “de milioane”. Un “bravo” mare pentru nenea Eminem, la mai multe recorduri si realizari!

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp