Dj Renegade (UK) pentru prima oara in Romania

RENEGADE are o istorie lunga in ceea ce tine de UK Hip Hop. A inceput cu Popping, Breaking si Locking in 1982, iar din 1987 s-a apucat de scratching si productie. in prima parte a carierei sale, Renegade a mixat pentru compozitorul Blade din UK si pentru Son of Noise, trupa acestuia, lansand nenumarate discuri si calatorind la scara larga. El este unul din membrii originali ai renumitei “Scratch Perverts”, considerat unul din cei mai buni DJi de pana acum. Este, totodata, in prezent, membru al “Extended Players DJ collective”.

Renegade a strabatut toate colturile globului si a mixat la toate evenimentele de top international de b-boying, printre care: Red Bull BC One, R16, Battle of the Year, Freestyle Session (US, Korea, Japan, Europe), B-Boy Summit, KOD China, Mighty 4 si IBE. Cu o cantitate atat de mare de experienta bogata si premii, el este unul dintre DJ-ii cei mai respectati in evenimente de dans si cel mai bun din UK.
15 noiembrie 2013 la Fusion Arena – Bucuresti.
http://www.danceprestige.ro/

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp