Demi Lovato – Skyscraper (single nou)

Demi Lovato a lansat Skyscraper, primul single oficial promovat de artista dupa o perioada mai neagra din viata ei, in care a fost la reabilitare si a avut o multime de probleme.
Skyscraper a fost lansata de Demi Lovato in emisiunea lui Ryan Seacrest. Este primul single promovat de pe al treilea album al cantaretei americane ce va aparea anul acesta.

Skyscraper a fost compusa si produsa de Demi impreuna cu Toby Gad – el este maestrul din spatele multor hituri ale vedetelor Disney (mai ales pentru Hannah Montana) insa recent a lucrat cu Nicole Scherzinger pentru Don’t Hold Your Breath.

Demi a spus ca pentru ea noul single este special si demonstreaza faptul ca o persoana poate sa treaca peste orice si sa straluceasca in continuare, in ciuda tuturor problemelor. Despre album artista nu a dorit sa vorbeasca prea multe, a mentionat doar ca va fi foarte motivational pentru multe fete.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp