David Guetta – “Nothing But The Beat” (tracklist album)

David Guetta a lansat tracklistul viitorului sau album “Nothing But The Beat“.
Celebrul Dj David Guetta si-a propus sa-si lase fanii cu gura cascata, noul sau album “Nothing But The Beat” prezinta o serie de colaborari “incendiare”.
In afara de Nicki Minaj si Flo Rida pe piesa “Where Them Girls At”, producatorul francez se poate lauda cu invitati de mare calibru precum Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jessie J, Usher sau Lil Wayne.

Ca sa fie treaba treaba, aruncati si voi un ochi! 29 august, data pe care se lanseaza albumul “Nothing But The Beat”, se anunta o zi mare!

01. Where Them Girls At (featuring Nicki Minaj & Flo Rida)
02. Little Bad Girl (featuring Taio Cruz & Ludacris)
03. Turn Me On (featuring Nicki Minaj)
04. Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta)
05. Without U (featuring Usher)
06. Nothing Really Matters (featuring will.i.am)
07. I Can Only Imagine (featuring Chris Brown & Lil Wayne)
08. Crank It Up (featuring Akon)
09. I Just Wanna F*ck (featuring Timbaland & Dev)
10. Night Of Your Life (featuring Jennifer Hudson)
11. Repeat (featuring Jessie J)
12. Titanium (featuring Sia)

01. The Alphabet
02. Lunar (David Guetta & Afrojack)
03. Sunshine (David Guetta & Avicii)
04. Little Bad Girl (Instrumental Version)
05. Metro Music
06. Toy Story
07. The Future
08. Dreams
09. Paris
10. Glasgow

Cum ti se pare tracklistul nouluia David Guetta a lansat tracklistul viitorului sau album “Nothing But The Beat”. !

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online

Radio Boss - Petrecere online

radio Online house

radio boss - dance

asculta radioboss dance cu winamp

asculta radioboss petrecere cu winamp

asculta radioboss house cu winamp