Chris Oliver lanseaza astazi un nou single “Fuck my Brain”

Piesa se numeste “Fuck my Brain” si este produsa de Chris Oliver Records iar muzica, versurile si orchestratia apartin artistului.
Mesajul piesei la prima vedere, reuseste sa induca ascultatorii in eroare dand senzatia unei usoara tente erotice insa dupa ce veti intelege textul veti realiza ca este vorba doar despre o iubire platonica.

Chris Oliver (pe numele sau real Bogdan Giuglea) s-a nascut la malul marii, in orasul Constanta, si si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 13 ani. A urmat scoala populara de arte – sectia canto si a studiat in paralel pianul. A colaborat cu diversti artisti, sub diverse pseudonime, facand parte din mai multe proiecte muzicale. A lucrat la studio-uri din Bucuresti realizand productii audio pentru nume mari din industria muzicala romaneasca iar in 2004 si-a creat propriul studio de inregistrari in Constanta. Anul trecut Chris Oliver a lansat si un Record Label, venind astfel in sprijinul artistilor aflati la inceput de drum dar si a celor deja cunoscuti. Desi activitatea sa ca manager si producator muzical il tine ocupat cam tot timpul, nu renunta nici la celelalte pasiunile ale sale cum ar fi calatoriile si plimbarile cu bicicleta sau cu motorul.

Chris Oliver Records
Contact Info: office@chrisoliver.ro
Facebook Page: www.facebook.com/ChrisOliverRecords

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp