Cei mai apreciati dansatori din lume vin in Romania

Dance Prestige Studio va invita la cel mai mare atelier de dans al anului. LES TWINS, doi dintre cei mai buni dansatori din lume, vin in Romania in data de 24 noiembrie sa sustina doua cursuri de pregatire, pentru toti cei pasionati.

Cunoscuti sub numele de Les Twins, frați gemeni Laurent si Larry Bourgeois, sunt dansatori, coregrafi francezi, si… artisti recunoscuti la nivel internațional pentru talentele lor si modul inovator de a se exprima prin dans.

Nascuti si crescuti in Sarcelles, Franța, au devenit favoriții publicului francez in 2008, ca finalisti ai popularului show de televiziune Talent Incroyable. in Statele Unite si-au castigat faima, dupa ce videoclipul cu aparitia lor de la World of Dance a devenit viral pe YouTube, depasind peste 6 milioane de vizualizari in mai puțin de un an. in anul 2011 au castigat prestigiosului concurs internațional de street dance Juste Debout, la categoria Hip Hop New Style.

Les Twins au dansat pentru numerosi artisti precum Beyonce Knowles si Missy Elliott. Cu o inaltime de 193 cm, cei doi frati au lucrat pentru designerul francez Jean Paul Gaultier si au aparut in mai multe campanii publicitare de profil.

Cursurile lor de dans depasesc peste 150 de participanti peste tot in lume, astfel reusind sa isi faca sute de fani si adepti care ii vad ca idoli si care isi doresc sa poata invata de la ei.

Data incepere: 24 noiembrie 2013; Ora curs: 14:00
Numar ateliere: 2

Cost: 200 ron;
Cost redus (client Dance Prestige): 180 lei;
Cost VIP: 500 ron (loc langa scena);
Cost non participant – meeting (30 – 40 min) 100 ron ;

Locul desfasurarii: Dance Prestige la Fusion Arena, Str. Traian Popovici, nr. 79-91, etaj 2, vizavi de Gral Medical
Inscriere la info@danceprestige.ro sau http://www.danceprestige.ro/workshop-les-twins/

Telefon: 0725.647.992 Simona Mereu
E-mail: info@danceprestige.ro
Website: www.danceprestige.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp