Cami Hedlinger feat. Marian Vasilescu – Love Dust

Voices Media anunta lansarea primului single Cami Hedlinger in colaborare cu Marian Vasilescu (fost concurent al emisiunii ”Romanii au talent”).
Piesa se numeste Love Dust si a fost produsa, inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio (inginer de sunet Costin Milon).
Cami Hedlinger este un nume nou in peisajul muzical autohton.Avand 20 de ani si fiind din Constanta, ea aduce ca noutate in piesele ei anumite particularitati specifice varstei si zonei in care a crescut si s-a format ca artist:o abordare pozitiva, muzica ce te face sa dansezi si iti aduce aminte de mare, energie si dinamism.
Si pentru ca ne dorim ca fiecare piesa a ei sa aiba cate un ingredient special iata ca pentru primul ei single am ales o colaborare cu unul din cei mai carismatici artisti din noul val:Marian Vasilescu.
Acestea fiind spuse va invitam intr-o excursie imaginara pe plajele insorite de la malul marii, pe ritmuri incendiare:Love Dust cu Cami Hedlinger si Marian Vasilescu.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp