Cabron loveste puternic – “ PaRap”!

Pentru ca isi permite, Cabron schimba foaia si da lovitura cu o noua piesa marca HaHaHa Production – “PaRap”.
Piesa PaRap vorbeste despre nevoia de a nu uri ceea ce nu intelegem, spunand povestea unui specimen des intalnit in mediul online – haterul. Acesta poate fi recunoscut cu usurinta dupa numele fals, dar mai ales dupa atitudinea pe care o adopta. De regula, are o parere despre orice si niciun argument plauzibil. Noi, romanii, avem tendinta de a critica tot timpul – o arata si sondajele ce ne pozitioneaza pe un loc fruntas in topul europenilor care apasa butonul de dislike fara a avea un motiv intemeiat. Ne place sa uram gratuit, sa ii judecam pe altii in loc sa ne concentram mai mult asupra lucrurilor pe care le avem de facut, declara Cabron.
In videoclipul “PaRap” Cabron isi asuma un rol dublu, devenind atat purtatorul de cuvant al haterului care analizeaza in detaliu intregul peisaj hip hop romanesc, cat si reprezentantul rapperilor luati la bani marunti. De la Uzzi, Cheloo, Maximilian si Puya pana la Deliric, Guess Who, Grasu XXL, Baxter, C-nyk, Sisu, Cedry2k, Doc, Spike, Pacha Man, inclusiv DJ CellBlock si Connect-R, niciunul nu scapa de comentariile acide ale celui “inversunat”.

Cabron pe Facebook: http://www.facebook.com/cabrononline

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp