Cabron feat. Voltaj – Vocea ta

Dupa piesa “Tara arde”, Cabron isi continua linia de mesaje cu puternic caracter social in „”Vocea ta”, o colaborare cu trupa Voltaj.
Piesa indeamna oamenii sa aiba curajul sa se exprime si sa isi faca vocea auzita, sa iasa din multime si sa isi schimbe viata.
“Vocea ta” este un indemn catre fiecare tanar in parte sa creada in propriile vise, sa intelega ca are responsabilitatea, dar si puterea de a schimba lucrurile.

“Vocea ta” este o piesa personala care reflecta aspiratiile oricarui om simplu. Sper ca in ea sa se regaseasca cat mai multa lume si sa va faca sa aveti incredere in propriile vise si se le duceti pana la capat, sa aveti curajul sa va exprimati liber indiferent de orice.” Cabron.

Produs de HaHaHa Video Production, in regia lui Iulian Moga, clipul a fost filmat in diferite locuri din Bucuresti si orasul Buftea – pe strada, la o scoala, intr-un spital, la o sala de antrenament si in Piata Universitatii, loc care aduna energii pozitive inca din 1989.

In videoclip, mesajul piesei este transmis din om in om, fiind sustinut de persoane care de-a lungul timpului au indraznit sa se diferentieze si sa devina o voce puternica in Romania, dar si de oameni obisnuiti, care, prin ceea ce fac si prin modul in care isi traiesc viata, lasa un ecou in urma lor.

Indemnul la atitudine nu se opreste la piesa „Vocea ta”, ci continua pe http://www.romaniaestevoceata.ro.
Aplicatia permite oamenilor sa isi exprime creativ perceptia despre Romania. Pasajele inregistrate vor fi inserate in melodia„”Vocea ta” si vor putea fi ascultate si votate de mii de oameni.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din Romania inca din 1999, cand infiinta, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul si mesajele transmise in piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importanta in aceasta nisa muzicala.

In 2009, Cabron a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri, dar si piese cu un puternic mesaj social, ca„”Tara arde” feat. Deliric sau “PaRap”.

“Vocea ta” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

Muzica: Maxim Chisaru, Alexandru Minculescu, Andrei Tiberiu Maria
Text: Alexandru Minculescu, Andrei Tiberiu Maria

Artisti interpreti: Cabron, Voltaj

Video: HaHaHa Video Production. Regia: Iulian Moga.

Download master audio: hahahaproduction.com/cabron/audio

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp