Britney Spears – Gimme More (original video)

Varianta originala a videoclipului Gimme More semnat Britney Spears si-a facut aparitia azi-noapte in online. Fanii artistei au cerut insistent clipul in ultimele luni si se pare ca l-au primit.
Videoclipul Gimme More a fost regizat de Jake Sarfaty insa Britney Spears s-a ocupat de concept si de productie. Cand a fost lansat, in 2007, a avut reactii destul de proaste datorita dansului anemic si a scenelor care nu oferea nimic altceva decat imagini cu Britney dansand la bara.

S-a vorbit destul de mult despre varianta originala pentru ca au aparut poze making-of cu Britney purtand o rochie neagra cu voal, ca la o inmormantare si cateva fotografii cu un sicriu. In versiunea care a aparut azi-noapte, avem o latura mai intunecata si mai ciudata a artistei, insa nici urma de moartea cuiva.

Gimme More a fost primul single promovat de pe cel mai controversat si apreciat album al lui Britney – Blackout. In ciuda scandalurilor si a promovarii intense de care a beneficiat in perioada respectiva, este singurul material de studio lansat de Spears care nu a ajuns no.1 in topul vanzarilor americane.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp