Brighi iti face inima sa bata mai tare: Love me!

De multe ori e dificil sa ne deschidem fata de cel sau cea la care visam pe ascuns. Asa ca asteptam dupa celalalt sa faca primul pas. Love me e povestea unei fete curajoase care nu se teme sa-si marturiseasca sentimentele. Stiti si voi cum e… Iubirea ne pune intotdeauna in situatii in care nu ne-am fi vazut vreodata, ne impinge limitele, ne face sa fim mai buni si mai curajosi. Asta e frumusetea ei… J, declara Brighi.
Pentru Love me Brighi a facut echipa cu Dorian, una dintre noile “achizitii” valoroase ale HaHaHa Production. Asta dupa ce la inceputul acestui an a colaborat cu Speak si Cabron pentru piesa Prada de razboi care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor si a fost nominalizata la categoria “Cel mai bun debut” in cadrul On Air Music Awards 2013, pentru featuring-ul cu Pacha Man – Ce te faci?, lansat in toamna lui 2012.
Brighi este de altfel prima artista din Romania care a cantat impreuna cu celebrul rapper american Snoop Dogg. Single-ul celor doi se numeste Play me like a violin si a aparut in 2011, marcand inceputul carierei solo a artistei.

Daca vrei sa stii mai multe despre Brighi sau pur si simplu sa intri in legatura cu ea, poti sa ii scrii oricand pe pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/Brighionline.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp