Biografie Andrea Teodorova

Andrea Teodorova

Data nasterii data de: 23.01.1987
Zodia: Varsator

Teodora Andreeva Rumenova (Andrea) a fost nascuta si crescuta In Sofia. La varsta de 4 ani a Inceput sa se ocupe de ceea ce se numeste arta – muzica, pictura, balet. Talentul provine din familie In legatura cu artele muzicale. Bunica ei, Todorka Ahtarova este o fosta dansatoare si director adjunct al “Ivan Vazov”. Strabunica sa este o fosta violonista si strabunicul, Michael Ahtarov, dirijor al corului “teava”. O alta strabunica a fost solista In teatru “renastere”, care este acum Blue City.
Andrea Teodorova, de mica, a luat lectii de canto si pian solfeggio de matusa sa, care este o cantareata de opera si fosta solista al operei Vratsa. A invatat sac ante la chitara de la bunicul sau.
Toate acestea sunt combinate cu Scoala de balet clasic, pe care Andrea a inceput-o la patru ani. Aceste activitati continua cu dansul sportiv.
Andrea are un frate mai mic decat ea. Cel mai mare rol In viata ei, il joaca bunica ei Todorka Ahtarova.
Aceasta este cea mai apropiata persoana In primii 18 de ani de viata:, a fost Intotdeauna un bun prieten al ei, ii este recunoscatoare pentru tot si va ramane pentru totdeauna In inima sa.
Una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Teddy este pictura, de care s-a preocupat de la treisprezecea ani In scoli speciale. Ulterior, In loc de liceu artistic, ea a ales Scoala de engleza si, In final, a refuzat sa trateze cu profesionalism arta.
In perioada de formare, a urmat liceul “William Shakespeare”.
La saisprezece ani Andrea a Inceput sa se implice serios in muzica: lectii de canto si solfeggio. A primit o propunere de Inregistrare a unui album cu muzica pop in limba bulgara.

2002.: 15 ani – castiga titlul de Miss Sofia 2002.

2005.: 18 ani – a semnat un contract cu o agentie de moda. Apoi, a fost premiata “Super model” de catre privitori si a castigat dreptul de a participa la concursul Miss Turism Bulgaria In 2005. In doar un an a devenit una dintre cele mai dorite modele, In special pentru fotografii. In ciuda ascensiunii reapide in cariera, Andrea a luat ca un hobby o astfel de activitate.

2006.: In luna mai, a absolvit scoala de Invatamant secundar, In PCHAG “William Shakespeare” si studiaza germana Aliantei In Bulgaria – la Institutul Goethe.
In acest an ea a facut primii pasi pe scena muzicala cu directorul Lucy Ilarionov. In luna iunie a lansat piesa “Ca un strain”. Apoi a aparut ideea de a avea un pseudonim – Andrea. In august clipul sau este difuzat pe toate televiziunile si muzica se transforma rapid Intr-un hit romantic de vara. Acelasi lucru se repeta pe toate statiile radio. Succesul de la primul clip a stimulat-o In continuare.
In octombrie 2006 apare pe coperta a revistei “Maxim”. Desi revista este erotica Andrea a avut o sedinta foto In lenjerie intima.
La sfarsit de an, cantareata a semnat un contract cu compania “Payner” si, In decembrie ea a lansat o noua piesa.
2007.: Andrea inregistreaza clipul la piesa “Fara tine” (o melodie care a devenit, de asemenea, un hit) si “Minti frumos”. Filmat Intr-unul din cele mai populare locuri, Planet Mobile, cu Emily, Gergana, Gallen si Boris Dali. A reusit sa faca o sedinta foto provocatoare cu Azis.
Pentru prima data, participa In cadrul a doua concerte la stadiul de NPC: “Buna reuniune de prieteni si de 6 ani Planeta TV.

2008.: – In luna martie lanseaza primul album “Foc In sange.
Albumul include 14 piese.
In aceesi perioada a lansat videoclipul piesei “Frica”. In aceeasi luna Andrea s-a ocupat si de promovarea albumul. Andrea defineste acest moment ca fiind unul dintre cele mai fericit momente din viata sa. Dupa aparitia a doua noi albume Andrea a Inregistrat o crestere rapida a popularitatii.
In luna mai si Andrea Kubrat castiga premiul “Cea mai sexy pereche in 2008”.
Andrea lanseaza In iunie piesa “Nu am nici un motiv”, cu un film poveste.
In iulie si august Andrea participa la turneul “Payner”, Planeta Derby Plus. Ea a deschis concerte cu luminoase spectacole, cand a atras atentia cu rochii impresionante, dansuri si artistry. In spectacolul pregatit cu balet “Veda Junior” Andrea merge pe scena Intr-o piramida din sticla.
In luna august si a lansat primul video de duet cu artistul roman Costi Ionita la piesa “Numai Dumnezeu”.
Aceasta piesa a devenit rapid un hit.
Motto-ul artistei este: “Intotdeauna inainte, niciodata inapoi!
Galerie Foto: Andrea Teodorova

Andrea TeodorovaAndrea TeodorovaAndrea Teodorova Andrea Teodorova
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp