Biografie Adrian Eftimie

Adrian Eftimie

Adrian Eftimie s-a nascut in Bucuresti pe 17 mai 1978. In 1991, impreuna cu cel mai bun prieten al lui construieste primul post de radio pirat din Romania, trei ani mai tarziu descopera radioul in adevaratul sens al cuvantului si apare in grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

Anii trec si apare atractia pentru productia de spoturi publicitare si
promo-uri! In acelasi timp cu activitatea de radio in 1993 descopera Technics-ul MKII si pitch control-ul in Disco Club Le Baron din Bucuresti unde ramane ca rezident pana in 1995 cand discoteca este inchisa! Isi continua activitatea de dj in Disco Club Music Factory, urmeaza la scurt timp Vox Maris, Café Cinema, Karma, Sing-Sing, etc. In 1997, simtind nevoia de
schimbare, descopera Radio 21 Bucuresti unde activeaza ca
prezentator-producator pana in 2000, cand se hotaraste sa lase balta activitatea de radio in schimbul Disco Paparazzi Olimp, la scurt timp are placerea sa fie guest dj la deschiderea Clubului Space unde ramane ca rezident pana in 2001, simtind tot timpul nevoia de ceva nou, ajunge la Radio Star Bucuresti. In prezent activeaza la Radio KissFM ca dj-producer. Printre altele in 2004 a facut galagie in Cuando Club, Club Maxx, Kudos Beach Mamaia, Club XXI Mamaia, Cuando Republic Mamaia si din septembrie este unul din rezidentii Kristal Glam Club Bucuresti.

Prefera stiluri ca Progressive House, Tech House, Tribal, Funky, Groove si mai nou recunoaste ca este fascinat de Break-Beat. Printre preferatii sai se numara David Morales, Scumfrog, Lemon 8, Nic Fanciulli, James Zabiela. Printre altii a mixat in warmup la David Morales, Scumfrog, Dj San, Bobby Da€™ambrosio, Nick Bridges, ATB, etc.Un alt album a€žBack to Mine” a aparut in 2001, chiar inainte ca Faithless sa lanseze a€žOutrospective”.
In 2004 formatia a inregistrat a€žNo Roots”, colectie la care a participat un nou solist – LSK.

Sursa: Beatfactor.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp