Beyonce – “Year of 4”, un super documentar despre cel mai nou album al divei

The Year of 4“, un documentar produs de MTV, povesteste intr-un mod aparte anul in care Beyonce a lansat albumul “4”.
“Year of 4” o prezinta pe artista in zeci de detalii si o aduce in fata fanilor asa cum ii sta ei cel mai bine: naturala, sincera si carismatica. Personalitatea cuceritoare din spatele stralucirii de diva pe care Beyonce o scoate la lumina cu fiecare zambet.

In “Year of 4”, dupa un simplu “play”, faceti cunostinta cu celebra Beyonce, o profesionista si o perfectionista care nu stie ce este somnul si linistea, dar si cu Beyonce Giselle Knowles, o fata plina de emotii, mereu in cautare de muze, o sotie, un prieten, un om ca toti oamenii care invata din greseli si munceste cu pofta si pasiune intr-o lume construita dupa chipul si talentul ei. Toata actiunea se petrece in jurul relizarii noului album, “4”, ajuns pe primul loc in topu-ul albumelor Billboard 200, cu vanzari de peste 310.000 de unitati vandute.

Productia celor de la MTV prezinta cronologic toata povestea noului material, de la momentul in care s-au demarat pregatirile pana in ziua lansarii si inclusiv filmarile pentru clipul Run The World (Girls). Un material video foarte bogat, de la sedinte foto deosebite, imagini din salile de repetitii, sesiuni de inregistrari din studio si multe alte momente si schite ce intaresc gandul ca Beyonce isi merita cu varf si indesat statutul de superstar.

Personal, as vrea sa vad un documentar ca “Year of 4” pentru fiecare album lansat. Sa fie un lucru la fel de obligatoriu ca o coperta sau un videoclip pentru orice lansare discografica, un fel de “How It’s Made” al albumelor tale preferate.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp