Antonia – Marionette (teaser videoclip)

Dupa reactii incredibile atat din partea radiourilor cat si a fanilor din online, Antonia a filmat un videoclip pentru piesa Marionette. In week-end a aparut un teaser al acestui material. Se anunta un clip pe masura singleului – puternic si sensibil.
Videoclipul Marionette a fost filmat de Antonia in urma cu doua saptamani cu ajutorul regizorului Costas Ivanov. Au fost construite 5 decoruri speciale in care se va desfasura povestea atipica a unei iubiri ce nu poate fi oprita de nimic.

Va las sa vedeti teaserul, mai jos. E ametitor datorita flashurilor rapide insa va puteti da seama ca urmeaza ceva interesant.

Motivul principal al videoclipului este lupta: cu apa, aerul, pamantul si focul. Antonia, prinsa intre dorinta de a fi alaturi de cel iubit si puterea elementelor naturii, se zbuciuma, palpita si zboara prin ploaie. Finalul povestii este bineinteles unul fericit in care cei doi, fugind de furtuna din suflet, se refugiaza in privirile celuilalt.

Singleul Marionette a fost produs de Afrojack si este diferit fata de tot ce am auzit in ultimele luni la radiourile romanesti. Cu toate astea, piesa a intrat deja in difuzare pe cele mai importante posturi FM.

Pentru a va convinge ca Antonia este mai mult decat o alta fata care apare pe TV, va las sa vedeti si o inregistrare live de la Neatza cu Razvan si Dani. Va mai spun si ca avem un interviu cu frumoasa cantareata pe care il vom publica in curand.

Ce ziceti de teaser, sunteti curiosi sa vedeti ce a iesit? Aveti Marionette pe repeat? Eu cred ca proiectul asta e unul din cele mai interesante din ultima vreme si sunt sigur ca va avea un clip pe masura.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp