Anna Lesko – Get It (LLP Remix)

Anna Lesko a lansat pe pagina ei de Facebook primul remix oficial al celui mai nou single al ei, Get It, lansat in premiera pe Urban.ro in urma cu doua luni.
Pentru acest remix, Anna a colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuti in materie de remixuri – LLP. Piesa a fost produsa de Gabriel Huiban si Laurentiu Duta, echipa responsabila si pentru Anycika Maya.
Artista a facut turul celor mai importante emisiuni TV in ultimele zile cu showul Get It. Are coregrafie si un decor special si costume pe masura – Anna si colegele sale au trecut pe la Happy Hour (aveti mai jos inregistrarea), la Neatza cu Razvan si Dani si la Danutz SRL.

Mai jos aveti un link cu inregistrarea showului de la Maruta insa pe canalul de YouTube al Annei gasiti toate emisiunile enumerate mai sus. Tot mai jos gasiti cele doua variante pentru remixul lui LLP – radio edit si extended version.

Anna Lesko – Get It (LLP Remix – radio edit) :
Anna Lesko – Get It (LLP Remix – extended version):
Anna Lesko – Get It – Show @ Happy Hour:

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp