Anna Lesko feat. Gilberto – Go Crazy (videoclip)

Anna Lesko a filmat un videoclip foarte sexy in Tailanda in niste peisaje de poveste! La trei luni dupa ultimul clip, Anna vine cu Go Crazy, o colaborare cu Gilberto!
Se pare ca Anna a fost multumita de rezultatul clipului precedent astfel ca a lucrat cu Alex Ceausu si pentru Go Crazy. Cantareata si regizorul au filmat 3 zile la Bangkok si alte cinci in insulele tailandeze, inclusiv in Phi Phi Island, locul unde cu ceva ani in urma filma si Leonardo DiCaprio, Plaja.

Cadrele cu Gilberto au fost trase intr-un club din Bucuresti si alaturi de el apar si cateva dansatoare cu alura tailandeza. Vedeti mai jos ce a iesit – e un clip de vara! PLAY!

Anna Lesko si echipa ei au filmat practic in necunoscut, alegand locatiile in functie de locul unde ajungeau si traind intamplari mai putin placute. Anna a fost muscata de o maimuta, vaccinata, se pare iar filmarea cu tigrii a fost compromisa de ingrijitorii speriati ca senzualitatea Annei ar putea trezi instinctele criminale ale felinelor.

Iata ce a declarat cantareata despre Go crazy: Sunt fericita pentru aventura tailandeza. A fost ceva ce traiesti o data in viata si sunt sigura ca acest lucru se va vedea in produsul final. A meritat cu varf si indesat sa “go crazy“.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp