Andreea Balan lanseaza Dancing Show + concurs de remixuri

Andreea Balan lanseaza un nou concept de spectacol: Dancing Show!
Este un show conceput ca un spectacol de revista in care se canta cele mai tari hituri ale artistei si se prezinta diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country – diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.
Dancing Show tine publicul cu sufletul la gura prin figurile acrobatice, prin coregrafiile speciale si costumele si accesoriile numeroase.
Cantareata-dansatoare nu urca pe scena fara 4 dansatoare si fara invitatul sau special, Petrisor.

Iata ce a declarat Andreea despre showul sau: Cred ca publicul merita mai mult decat niste piese.
Atunci cand urc pe scena vreau sa prezint lumea mea, o lume fascinanta: un show complet cu multe dansuri, costume, decoruri si momente speciale in care fanii interactioneaza cu mine si cu colegii mei. Dancing Show este un un concept cu multa diversitate, culoare si pasiune.
In ultimele luni m-am dedicat acestui proiect si ma bucur ca pot sa aduc dansuri precum country sau flamenco pe scenele romanesti.

In acelasi timp, artista lanseaza si un concurs de remixuri. Cei care vor sa remixeze cel mai recent single al sau, Crazy About You, pot descarca de aici tema melodiei si acapella. Urcati remixul pe YouTube, postati-l intr-un comentariu pe pagina de Facebook a Andreei iar ea il va alege pe cel mai bun.

Remixul castigator va fi inclus pe urmatorul album al artistei ce va fi lansat anul acesta. Piesa va fi trimisa catre radiourile si cluburile din toata tara si va fi inclusa in concertele artistei.

Sursa: monden.info

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp