Amy Winehouse a murit astazi la Londra!

Amy Winehouse a decedat in aceasta dupa amiaza in apartamentul ei din Londra. Decesul a fost anuntat de un echipaj al Politiei Metropolitane care a ajuns la fata locului in jur de ora 16 ora locala.
In acest moment nu se cunosc detalii despre modul in care si-a pierdut viata Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani.
Va reamintesc insa ca in urma cu doi ani Blake Fielder Civil povestea un episod in care, dupa un week-end cu multe excese Amy ar fi incetat sa respire. Presa britanica a prezentat stirea respectiva cu titlul “Amy Winehouse a murit in bratele mele, spune fostul ei sot.”

Amy Winehouse urma sa sustina un concert la Bucuresti in luna august. Concertul din Romania, ca de altfel o mare parte a turneului pe care il incepuse in primavara a fost anulat de managementul artistei dupa ce aceasta a urcat pe scena la Belgrad sub influenta stupefiantelor.

Amy Winehouse avea doar 27 de ani, ceea ce o face sa intre incepand de astazi intr-un club, select e drept, Forever 27 Club, clubul care ii reuneste pe artistii decedati la varsta de 27 de ani: Brian Jones (membru fondator al Rolling Stones), Jim Morrison, Jimi Hendrix, Janis Joplin si Kurt Cobain!

Probabil ca vor reveni in actualitate eternele discutii despre statutul artistului, presiunea pe care o pune presa si cat de greu e sa traiesti cu statutul de vedeta.

RIP AMy Winehouse!

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp