Aliona Moon – Loc pentru dragoste

Loc pentru dragoste e o piesă de încurajare pentru cei care cred că este normal să mai poarte cu ei sentimentele unei iubiri eșuate. Este un cântec care expune în mod complet pozitivul din mine și dorința de a susține oamenii atunci când au nevoie.

Mi-am dat seama că Smiley știe foarte bine să citească o persoană înainte de a-i compune o piesă, iar HaHaHa Production mi-a făcut un cadou de ziua mea, fără să știe, inițial :).”, ne spune Aliona despre prima sa piesă lansată în colaborare cu HaHaHa Production.

Aliona Moon, tânăra artistă din Republica Moldova, a reușit în 2014 să impresioneze juriul și publicul român cu vocea sa inconfundabilă, ajungând până în finala celui de-al patrulea sezon de „Vocea României”, în echipa Smiley. Aliona nu se afla la primul contact cu muzica. Ea a participat și alte concursuri de talente în Moldova, iar în 2013 și-a reprezentat țara la Eurovision.

Astăzi, chiar de ziua ei de naștere, Aliona lansează „Loc pentru dragoste”, prima sa piesă produsă în studiourile HaHaHa Production și cea de-a 25-a producție din luna #maimusic.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Au trecut deja 25 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Toate piesele lansate sunt disponibile pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], precum și pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, cele 31 de producții muzicale se vor regăsi pe compilația #maimusic.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp