Alexandra Stan cu Mr. Saxobeat in Canada

Alexandra Stan dupa ce timp de doua luni a sustinut o serie de concerte pe teritoriul Frantei si i-a cucerit definitiv pe francezi cu Mr. Saxobeat, la inceputul lui aprilie a plecat in Canada unde era asteptata cu nerabdare de catre fani.
Cum stiu ca printre fanii Alexandrei se numara si cititorii nostri m-am gandit sa va prezint ispravile ei de peste ocean.
Canadienii se pare ca au primit-o foarte bine pe cantareata romanca iar cei de la PartyTonight.tv au realizat un material, pe care il puteti urmari aici, din care aflam ca primul album va fi lansat in iunie.

Poze de la concert puteti vedea si voi mai jos.

Cateva secvente din cadrul unei petreceri private unde Alexandra a cantat au fost filmat de Expoze.tv. Cum vi se pare tinuta Alexandrei?

“Mr. Saxobeat” se situeaza pe locul 27 in Billboard Canadian Hot 100, pe 39 in Latin Songs si 24 in Latin Pop Songs. De aici si pana sa ajunga in prestigiosul si mult ravnitul Billboard Hot 100, credeti ca mai e cale lunga ?

Sursa: divercitycafe.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp