Alex Velea aduce plaja in fata blocului – E marfa tare!

Daca nu ajungi tu la mare, aduce Alex Velea plaja la tine in fata blocului, cu ajutorul noului sau clip care… E marfa tare.
Clipul asta iti propune o escapada in mijlocul orasului. Te trezeste din amorteala si iti face pofta de party, te invita la dans si te convinge ca vara E MARFA TARE, pentru ca distractia nu tine cont de loc, ci de tine, spune Alex Velea.
Realizat de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga, clipul ne prezinta o zi de vara marfa tare intr-un cartier cu oameni ingeniosi si plini de viata, care au adus plaja la ei intre blocuri. Fiindca atunci cand soarele rasare, nimeni nu doarme, rand pe rand, Smiley, Mihai Ristea, Sore, Jazzy Jo, Giulia, Boier Bibescu, DJ CellBlock, Cabron, Speak si Pacha Man isi fac aparitia la party, intr-o atmosfera plina de zambete si relaxare, din care nu lipsesc jocurile pe nisip, sezlongurile sau concertele in aer liber.

Si pentru ca vara e o distractie neincetata, party-ul inceput de Alex continua in clipul lui Pacha Man – Aia e! Mai multe detalii in curand.

Alex Velea pe Facebook: http://www.facebook.com/alexveleaonline
Alex Velea pe Twitter: http://www.twitter.com/alexvelea
Alex Velea website: http://www.alexvelea.com

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

2 Responses to Alex Velea aduce plaja in fata blocului – E marfa tare!

  1. maria says:

    a fostafoarte faina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp