Alba Wings – Walking On Fire

Noul single Alba Wings, Walking On Fire, dincolo de beat-ul sau dance si refrenul usor de retinut, spune o poveste de iubire a carei final este dorit doar de catre unul dintre parteneri.
Absolut fiecare om se poate regasi in povestea piesei. Chiar daca nu este o piesa ”de vara”, care sa te indemne la distractie, sunt sigura ca va va placea.
Pe mine m-a cucerit inca de la versiunea demo, povesteste Alba Wings.

Produs de catre baietii de la Sunrise INC, “Walking On Fire” este un single dance cu influente trance ale carui acorduri va vor cuceri inca de la prima ascultare. Coperta a fost realizata de Ada Bogoevici iar fotografia de Silviu Sandulescu.

Am colaborat cu Alba inca din momentul lansarii primului ei single, “Say Goodbye To Yesterday”, Intotdeauna, pentru oricare dintre artistii cu care am colaborat, am facut piese in care sa poata fi ei insisi, sa transmita publicului ceea ce simt cu adevarat, ne-au zis baietii de la Sunrise INC, producatorii proiectului.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp