Afla cine sunt protagonistii noului videoclip semnat Eli& Kamelia!

Afla cine sunt protagonistii noului videoclip semnat Eli& Kamelia!

Inca de la lansarea variantei audio, Vara Rece a facut valuri in toata tara si a inregistrat milioane de vizualizari pe internet. Eli si Kamelia au asteptat momentul potrivit pentru realizarea mult- asteptatului videclip, iar acesta va avea un scenariu special: o declaratie de dragoste sub forma unui colaj foto si video despre frumosii indragostiti din Romania.

Eli & Kamelia invita fanii sa faca parte din noul videoclip, cu poze sau inregistrari video care ii infatiseaza alaturi de acea persoana speciala din viata lor fara de care Vara ar fi rece.
Inscrierea fotografiilor si filmarilor se face pe site-ul http://studio66.ro pana la data 1 octombrie 2012 iar cele mai romatice imagini vor aparea in noul videoclip Vara Rece.

Eli “Vara Rece este o piesa inspirata din viata mea, si vreau ca videoclipul piesei sa fie inspirat din viata tuturor celor care au trait sau traiesc sentimentele descrise in versuri. Cu ajutorul vostru vom realiza cel mai special videoclip de pana acum! “
Kamelia “Este un proiect indraznet cum nu s-a mai realizat pana acum in Romania, iar dupa sutele de mesaje primite de la fani sunt convinsa ca impreuna vom realiza un videoclip deosebit! “

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp