Above & Beyond feat. Zoe Johnston – You Got To Go (videoclip)

Astazi a aparut videoclipul oficial al celui de-al treilea single de pe albumul Group Therapy al britanicilor de la Above & Beyond, intitulat You Got To Go.
Videoclipul piesei You Got To Go, cantata de Zoe Johnston, surpinde povestea unor adolescenti care pleaca intr-o noapte pe furis de acasa si pornesc intr-o calatorie. Orice videoclip al celor de la Above & Beyond spune o poveste, iar acesta este despre prietenie.

You Got To Go este una dintre piesele mele favorite in acest moment si asta se datoreaza mesajului transmis de versurile optimiste despre cum o persoana trebuie sa traiasca la maxim momentele frumoase si sa faca in asa fel incat sa isi indeplineasca visurile.

Varianta de single a piesei este remixul de la Kyau & Albert. Release-ul include remixuri de la MJ Cole si Dusky , plus varianta de club a celor de la Kyau & Albert, cea pe care am avut ocazia sa o aud live in prima zi a The Mission Dance Weekend.

Toate playlist-urile mele includ aceasta piesa.

Sursa: urban.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp