5 artisti – 1 singur remix: SWAG

George Hora a lasat in luna martie, de ziua lui, melodia Swag. La doar 2 luni de la lansare. George a chemat alaturi de el 4 artisti talentati iar impreuna au realizat primul remix. Mark, Dino, Tzip Tzop si Nane adauga fiecare rap in stilul personal, iar combinatia s-a dovedit foarte originala.
Daca cu Nane si Mark George colaboreaza de mai mult timp, Dino si Tzip Tzop sunt doi tineri foarte talentati pe care i-a cunoscut online, i-a placut ceea ce a auzit, si i-a invitat alaturi de el pe remixul Swag. Talentul nu tine de varsta iar tinerii au dovedit ca se ridica la nivelul artistilor cu ani buni de experienta.
Despre versuri George declara “Mesajul este unul foarte clar si dedicat hater-ilor d
inonline”. Fiecare artist se confrunta la un moment dat cu rautati nejustificate, iar acum ofensiva vine in versurile celui mai nou remix Swag. George planuieste o serie de remixuri la aceasta piesa precum si o trilogie la piesa Eu pot ce urmeaza sa fie lansata in scurt timp.

George Hora a inceput anul in forta cu o colaborare si videoclip la piesa Noi 2 alaturi de Nane, o piesa impreuna cu Kamelia Ai aparut, piesa Swag lansata in luna martie, videoclipul Privesc inainte, iar acum pregateste inca o colaborare alaturi de Mark pe single-ul Eu pot.

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp