15 ani de Hi-Q, aniversare cu surprize

Fresh, plini de voie buna si intotdeauna originali, Mihai Sturzu, Dana Nalbaru si Florin Grozea si-au surprins si de aceasta data fanii care vor sa le fie alaturi de concertul aniversar ”Hi-Q – 15 ani”.
Impreuna cu un site specializat in promotii, trupa a lansat o oferta de nerefuzat. Astfet, toti cei care au accesat ieri site-ul zumzi.ro pe care s-a desfasurat promotia, au avut ocazia sa-si rezerve locuri pentru ei si toata gasca lor cu 50% reducere. Biletele oferite au fost vandute in timp record, iar trupa a decis suplimentrea ofertei.

Mihai, Dana, Florin si band-ul lor au pregatit pentru 19 mai 2011 un show nou, peste 2 ore de muzica 100% live. Spectacolul ”Hi-Q – 15 ani” va avea trei momente tematice, axate pe trei stiluri muzicale inspirate din numele celebrului club de muzica live: o serie Hard (cu piese pop, ce inspira distractie si prietenie, fiind favoritele lui Mihai), o serie Rock (energie, explozie, nebunie – serie propusa de Dana), si una Cafe (piese acustice, sensibile, preferate de Florin). In total 25 de hituri din perioada 1996-2011!

Hi-Q – aniversare cu surprize

Fresh, plini de voie buna si intotdeauna originali, Mihai Sturzu, Dana Nalbaru si Florin Grozea si-au surprins si de aceasta data fanii care vor sa le fie alaturi de concertul aniversar ”Hi-Q – 15 ani”.Sursa: musichat.ro

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

S-ar putea sa te intereseze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google PageRank Checker

Asculta Live Radio Boss online


Radio Boss - Petrecere online


radio Online house


radio boss - dance


asculta radioboss dance cu winamp


asculta radioboss petrecere cu winamp


asculta radioboss house cu winamp